Γνωρίζεται μήπως κάποιο site ή κάποιο e-book για γρήγορη εκμάθηση xml; Φόρουμ Γλώσσες Προγραμματισμού Tags tutorial XML Δώσε αστέρια! PoorNot so poorΜέσος όροςΚαλόVery good Αποθήκευση MO: (ψήφοι: 0) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε Σχόλια ilnak]Γνωρίζεται μήπως κάποιο site ή κάποιο e-book για γρήγορη εκμάθηση xml; με ένα ψάξιμο στο google για xml tutorial θα βρεις αρκετά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε Στο w3schools κοίταξες ??? Για αρχή και τα βασικά καλά είναι μετά το ψάχνεις περισσότερο και αποφασίζεις :).Για XML στο ίδιο site... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε 'στώ, δεν έχω χρόνο να το ψάξω και θέλω κάτι καλό στα γρήγορα. Αυτο φαίνεται αρκετά καλό. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε
ilnak]Γνωρίζεται μήπως κάποιο site ή κάποιο e-book για γρήγορη εκμάθηση xml; με ένα ψάξιμο στο google για xml tutorial θα βρεις αρκετά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε
Στο w3schools κοίταξες ??? Για αρχή και τα βασικά καλά είναι μετά το ψάχνεις περισσότερο και αποφασίζεις :).Για XML στο ίδιο site... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε
'στώ, δεν έχω χρόνο να το ψάξω και θέλω κάτι καλό στα γρήγορα. Αυτο φαίνεται αρκετά καλό. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε
Σχόλια
με ένα ψάξιμο στο google για xml tutorial θα βρεις αρκετά.
Στο w3schools κοίταξες ??? Για αρχή και τα βασικά καλά είναι μετά το ψάχνεις περισσότερο και αποφασίζεις :).Για XML στο ίδιο site...
'στώ, δεν έχω χρόνο να το ψάξω και θέλω κάτι καλό στα γρήγορα. Αυτο φαίνεται αρκετά καλό.