Καλησπέρα παιδιά,
χρησιμοποιώ Kubuntu και έχω ένα θέμα με τη λειτουργία της αποκοπής. Όταν κάνω αποκοπή ένα αρχείο ναι μεν αυτό αρχικά θολώνει αλλά όταν το κάνω κάπου αλλού επικόλληση, το αρχικό αρχείο που έιχα αποκόψει δεν εξαφανίζεται και συνεχίζει να παραμένει θολό. Μετά από restart του pc το αρχείο που είχα αποκόψει βρίσκεται κανονικά στη θέση του, δηλαδή ουσιαστικά σαν να έχω κάνει αντιγραφή.
Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να φτιάξω?
Φόρουμ
Δώσε αστέρια!
- Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε
Σχόλια
Εξαρταται , τι αρχειο πας να δουλεψεις.
Γιατι δε κανεις απλα, αντιγραφη του αρχειου που θελεις & στη συνεχεια διαγραφη του αλλου???
Μήπως το αρχείο που πας να κάνεις cut είναι ... γαιδούρι και δεν προλαβαίνει να στο αντιγράψει; Λάβε υπόψιν σου ότι τα πάρα πολύ μεγάλα αρχεία ειδικά αν πας να τα κάνεις cut σε εξωτερικό σκληρό θέλουν και λίγη ώρα για να περάσουν αφού πρέπει να γραφτούν πάνω σε αυτόν και εκεί πλέον εξαρτάται από την ταχύτητα που έχει ο εξωτερικός δίσκος. Τώρα αν απλά μεταφέρεις το αρχείο μέσα στο σύστημα, δηλαδή από φάκελο σε φάκελο, αυτό δεν θα έπρεπε να σου το παρουσιάζει γιατί μέσα στο σύστημα μεταφέρει τα αρχεία ακαριαία.
Παιδια να το ξναεξηγήσω γιατί ίσως δεν το καταλάβατε. Το προβλημα είναι ότι η αποκοπή λειτουργεί ουσιαστικά σαν αντιγραφή, δηλαδή ναι μεν το αρχείο μεταφέρεται, αλλά το αρχικό αρχείο παραμένει και αυτό στη θέση του χωρίς να διαγράφεται. Το κάνει με όλα τα αρχεία ασχέτως μεγέθους
Αυτό κάνω μέχρι τώρα αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω ;)